Pineut- Tafelwater- Pot- Aarbei Hibiscus


Suikervrij, alcoholvrij en tóch feestelijk!
Een gezellige barbecue, een etentje of een borrel met vrienden? Maar even géén zin in alcohol of zoete frisdranken? Dan is Tafelwater van Pineut dé oplossing! Gezond en gezellig genieten geblazen!
Hoe maak je het fruitwater van Pineut
Zelf toevoegen:
- kraanwater
Met een eetlepel van deze fruitige mix maak je in 30 minuten een halve liter tafelwater.
Vul gedurende de dag de karaf gerust nog enkele keren bij met water. Het fruit en blad geven namelijk lekker veel smaak af.
Ingrediënten
- gevriesdroogde aardbeien en hibiscusbloemen
Voedingswaarde
energie: 1403,33 kJ / 334 kcal, vetten: 2,67 g, waarvan verzadigd: 0,22 g, koolhydraten: 66,33 g, waarvan suikers: 62,50 g, eiwitten: 5,47 g, zout: 0,02 g
Het merk Pineut
Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot hét doe-het-zelf merk van Nederland!
Het is een Rotterdams concept. De partners zorgen voor mooie ingrediënten die op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd. Zonder gekke toevoegingen. Omdat ze het belangrijk vinden om te weten waar een product vandaan komt. De materialen voor de fraaie neuten zijn vaak gerecycled en de ingrediënten voorzien van een duurzaamheidskenmerk.
Pineut wordt op verschillende sociale werkplaatsen in Nederland gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij toveren onze natuurlijke ingrediënten om tot een smaakvolle neut, verpakt in een stijlvolle fles of flacon. Het productieteam van Stroomopwaarts vertelt hoe zij dit doen. Stroomopwaarts is een sociale werkplaats in Rotterdam.