Pineut-Tafelwater- Karaf- Citrus Munt en Blauwe Bes



Hét enige echte Rotterdamse tafelwater
Dit verfrissende tafelwater is ontwikkeld in samenwerking met Rotterdamse Munt. Een stadstuin waar wij héél enthousiast van worden. Wat een plek! Een eetbare oase, middenin de stad. Rotterdamse Munt is een sociale onderneming die mensen op Rotterdam-Zuid met elkaar verbindt, door samen te werken in de tuin. Door samen meer dan 50 (!!) soorten munt, tal van bijzondere kruiden en oogverblindende eetbare bloemen te telen.
Dus, ben je een keer in de buurt? Ga dan zeker eens langs bij Rotterdamse Munt (bij de kop van zuid). Om je eigen kruiden en bloemen te plukken óf om een lekker kopje thee te drinken in de theetuin.
Hoe maak je dit fruitwater van Pineut
- Vul de fles af met water.
- Laat minimaal 30 minuten intrekken en serveer direct.
- Vul gedurende de dag gerust nog enkele keren bij met water. Het fruit en blad geven veel smaak af.
Ingrediënten
- sinaasappelschijf
- citroenschijf
- blauwe bes
- munt
Het merk Pineut
Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot hét doe-het-zelf merk van Nederland!
Het is een Rotterdams concept. De partners zorgen voor mooie ingrediënten die op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd. Zonder gekke toevoegingen. Omdat ze het belangrijk vinden om te weten waar een product vandaan komt. De materialen voor de fraaie neuten zijn vaak gerecycled en de ingrediënten voorzien van een duurzaamheidskenmerk.
Pineut wordt op verschillende sociale werkplaatsen in Nederland gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij toveren onze natuurlijke ingrediënten om tot een smaakvolle neut, verpakt in een stijlvolle fles of flacon. Het productieteam van Stroomopwaarts vertelt hoe zij dit doen. Stroomopwaarts is een sociale werkplaats in Rotterdam.
Alcoholvrij en zonder toegevoegde suikers.