Gratis verzending vanaf € 50
Voor 12:00 uur besteld zelfde dag verstuurd
Review Logo4,9 (5 sterren) @ Google review geven
Goed Hart Keurmerk
0
Review Logo4,9 (5 sterren) @ Google review geven
0
Gratis verzending vanaf € 50
Voor 12:00 uur besteld zelfde dag verstuurd

Pineut Likeur- Kers op de taart

Productomschrijving
Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails. INGREDIENTEN rietsuiker gevriesdroogde kersen gevriesdroogde frambozen ...

Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.

INGREDIENTEN

  • rietsuiker
  • gevriesdroogde kersen
  • gevriesdroogde frambozen
  • vlierbloesem

ZELF TOEVOEGEN

  • Jonge jenever of vodka

BEREIDINGSTIJD

  • 6 weken 

 

Hoe te maken:

Vroeger was het maken van je eigen likeur heel gebruikelijk. Ook toen was kersenlikeur al één van de grote favorieten. Vandaag de dag is zelf likeur maken natuurlijk niet langer noodzakelijk, maar wél super leuk en superlekker. Met Kers op de Taart van Pineut maken we het ook nog eens super makkelijk. 

  1. Voeg de alcohol toe aan deze fles en zet hem op een mooie plek.
  2. Af en toe liefdevol schudden en na zes weken is hij klaar.
  3. Even filteren met een fijne zeef en je kunt heerlijk gaan genieten.

 

Beleef alle mooie Pineut producten

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »