Pineut Likeur- Kers op de taart


Productomschrijving
Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.
INGREDIENTEN
rietsuiker
gevriesdroogde kersen
gevriesdroogde frambozen
...
Feestelijk, vol van smaak en een heerlijke verrassing op iedere tafel. De nieuwste neut van Pineut bevat naast kersen ook heerlijke frambozen en vlierbloesem. Deze ingrediënten maken het tot een kersenlikeur die zich perfect leent voor het maken van fruitige cocktails.
INGREDIENTEN
- rietsuiker
- gevriesdroogde kersen
- gevriesdroogde frambozen
- vlierbloesem
ZELF TOEVOEGEN
- Jonge jenever of vodka
BEREIDINGSTIJD
- 6 weken
Hoe te maken:
Vroeger was het maken van je eigen likeur heel gebruikelijk. Ook toen was kersenlikeur al één van de grote favorieten. Vandaag de dag is zelf likeur maken natuurlijk niet langer noodzakelijk, maar wél super leuk en superlekker. Met Kers op de Taart van Pineut maken we het ook nog eens super makkelijk.
- Voeg de alcohol toe aan deze fles en zet hem op een mooie plek.
- Af en toe liefdevol schudden en na zes weken is hij klaar.
- Even filteren met een fijne zeef en je kunt heerlijk gaan genieten.
Toon meer
Toon minder