Pineut - Borrelbrood - Focaccia - 100% natuurlijk


Niet voor niets de absolute favoriet van ruim 60 miljoen Italianen. Wil je je visite echt helemaal wegblazen? Doe dan de Italian job en pimp je focaccia met rozemarijn, zongedroogde tomaatjes en wat olijven. Mamma mia wat een sensazione!
Hoe maak je borrel brood van Pineut?
Zelf toevoegen:
- Olijfolie en water
Ingrediënten:
- Focaccia broodmix
Het merk Pineut
Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot hét doe-het-zelf merk van Nederland!
Het is een Rotterdams concept. De partners zorgen voor mooie ingrediënten die op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd. Zonder gekke toevoegingen. Omdat ze het belangrijk vinden om te weten waar een product vandaan komt. De materialen voor de fraaie neuten zijn vaak gerecycled en de ingrediënten voorzien van een duurzaamheidskenmerk.
Pineut wordt op verschillende sociale werkplaatsen in Nederland gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij toveren onze natuurlijke ingrediënten om tot een smaakvolle neut, verpakt in een stijlvolle fles of flacon. Het productieteam van Stroomopwaarts vertelt hoe zij dit doen. Stroomopwaarts is een sociale werkplaats in Rotterdam.