Pineut- Bonbons Speculaas - Beleefstore.nl
Vanaf €35 Gratis Verzending | Zelfde dag verzending of afhaling in winkel mogelijk | [email protected] | +31 (0)180 745 233
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Pineut Pineut- Bonbons Speculaas

Pineut- Bonbons Speculaas

€8,95
Incl. btw

Je ziet een balletje, je denkt aan bonbons, maar je proeft je jeugd, je heden en je toekomst. Speculaas is here to stay! Stayculaasje erbij?

Op voorraad

Wie is er niet groot mee geworden: een speculaasje bij de koffie, op een (witte) boterham of even lekker tussendoor. Deze bonbons voegen een extra dimensie toe aan jouw jarenlange speculaas experience.

 


Hoe maak je zelf speculaas bonbons met Pineut? 

Zelf toevoegen: 

  • een beetje liefde

 

Ingrediënten:

  • dadels
  • amandelen
  • havermout
  • speculaaskruiden

 

Het merk Pineut

Pineut is feitelijk de uit de hand gelopen hobby van Femke en Marlies. Twee vriendinnen die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Wat ooit begon met samen een beetje experimenteren op zolder, is ondertussen uitgegroeid tot hét doe-het-zelf merk van Nederland!

Het is een Rotterdams concept. De partners zorgen voor mooie ingrediënten die op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd. Zonder gekke toevoegingen. Omdat ze het belangrijk vinden om te weten waar een product vandaan komt. De materialen voor de fraaie neuten zijn vaak gerecycled en de ingrediënten voorzien van een duurzaamheidskenmerk.

Pineut wordt op verschillende sociale werkplaatsen in Nederland gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij toveren onze natuurlijke ingrediënten om tot een smaakvolle neut, verpakt in een stijlvolle fles of flacon. Het productieteam van Stroomopwaarts vertelt hoe zij dit doen. Stroomopwaarts is een sociale werkplaats in Rotterdam.

Beleef alle mooie Pineut producten

duurzaam / lokaal

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »