Gratis verzending vanaf € 50
Vóór 13u besteld = vandaag verzonden
Betaal later met Klarna of IN3
Review Logo4,9 (5 sterren) @ Google review geven
Goed Hart Keurmerk
0
Review Logo4,9 (5 sterren) @ Google review geven
0
Gratis verzending vanaf € 50
Vóór 13u besteld = vandaag verzonden
Betaal later met Klarna of IN3

VANILLE-IJS MET ZEEUWSCHE ZOUTE EN DI LORENZETTO OLIJFOLIE

Dit eenvoudige recept laat je kennismaken met onze mooie smaken in een verrassende vorm, namelijk in combinatie met ijs en olijfolie! In een handomdraai heb je dit heerlijke dessert op tafel staan.

 

PERSONEN : 1
NIVEAU      : Makkelijk        
TIJD           : 5 Minuten
 

 

BEREIDINGSWIJZE

Haal het vanille-ijs alvast uit de vriezer. Zo wordt deze wat zachter en kan je mooie ijsbollen scheppen. Je kunt zelf kiezen welke variant vanille-ijs je wilt, maar wij raden de extra romige aan.

Hak de pistachenoten fijn en leg deze apart.

Maak met een ijsschep een mooie grote bol en doe deze in een schaaltje of ijscoupe.

Strooi hier de fijngemaakte pistachenoten overheen.

Schenk voorzichtig een beetje olijfolie van Di Lorenzetto over het geheel.

Als finishing touch voeg je een snufje Zeeuwsche Zoute toe.

Beleef hier de lekkere producten van Di Lorenzetto

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »